Söndagsleken

I söndagskväll/natt när jag och killen skulle gå till sängs var jag kåt och han trött. En tråkig men väldig vanlig kombo.
- Du kan ju leka med lelo, sa han och va inte sen på att nappa på förslaget. Jag sa dock innan att det kan jag ju inte göra medan han ligger bredvid, men han lyckades övertala mig.

Så där låg jag med killen bredvid mig i sängen och med lelo surrandes. Kändes lite konstigt först för det var väldigt länge sedan jag gjort något liknande i hans närhet pga vestibuliten. Efter en stund kändes det väldigt upphetsande att ha honom precis bredvid sig och känna hans andetag och hur han blev kåtare och kåtare.  Men.. Han somnade!

Jag vet att han var väldigt trött men när jag för en gångs skull gör något för min egen njutning med honom bredvid borde han väl iaf ha ansträngt sig lite. Han borde veta hur svårt det var att göra detta. Att höra hans snarkningar är inte nåt som får mig att vilja fortsätta, så lelon stängdes av. Nu är jag väldigt känslig när det gäller sex så detta gjorde att mitt redan bräckliga självförtroende fick sig en rejäl törn.

Har svårt att tro att jag kommer försöka mig på samma sak igen inom en snar framtid.. Fan.

xoxo

Längtar

Jag tror jag börjar må bättre från min djupa svacka jag hade tidigare. Det tråkiga är att jag är arbetslös och har ingenting att göra om dagarna. Lägg till att jag är relativt ny i den här lilla staden och känner ingen som jag kan umgås med förutom pojkvännen. Är inte så konstigt då att jag varierar mellan att klättra på väggarna ena stunden till att i nästa nästan vara helt apatisk.

Idag var jag ute en sväng på stan men med tanke på hur liten den är så var jagg klar rätt snabbt. Hälsade på där jag sommarjobbade och pratade med en av tjejerna i nästan en kvart. Det var riktigt kul ska ni veta att få vara lite social. Vännerna från gamla hemstaden lever sina egna liv och det finns inte riktigt plats för  mig där. Vi har aldrig varit telefonmänniskor utan såna som alltid ska träffas. Så både deras och mitt fel att det känns som att vi tappar kontakten mer och mer då det är så svårt att prata över telefonen. Msn funkar inte heller, det ska vara face to face.

Saknar att inte kunna ringa upp nån och säga "ses på stan om en kvart?", mina fikastunder med moster när hon jobbade kväll, gå på stan i flera timmar, promenaderna med pappas hund. Jag saknar att gå till mataffären och alltid träffa nån jag känner, säga ett flertal hej till personer när man är ute och går. Saknar att jag kunde få timmarna att gå.

Jag har inte hemlängtan men jag längtar efter att ha något att göra.

xoxo


"Min" artikel i Cosmo!

När jag låg där i sängen, nyvaken och på bra humör, hördes ett duns från brevinkastet i dörren. Nån sekund senare kommer älsklingen in i sovrummet med nya Cosmo i handen. Letade snabbt igenom tidningen och började läsa artikeln där jag är med. Visst, jag fick läsa den innan men en helt annan känsla att se den i en tidning.

Kan fortfarande inte tro att jag hade mod till att faktiskt göra detta. Hoppas nu bara att det är till nån hjälp så andra slipper gå igenom den här sjukdomen.



xoxo

Lite mer lelo lily

Finns bland annat på lustjakt.se för ca 750 kr.. tror inte det va där killen beställde ifrån men räkna med iaf från 750 - 1000 kr. Känns lite väl dyrt kan tyckas men den är verkligen värd varenda krona.

Sen finns det ju billagare vibratorer än lelo lily men jag gillade att man kan ha olika hastigheter och sen är den grymmt snygg :)


xoxo

Om min lilla lila lelo lily

Kan räkna upp flera anledningar till varför alla kvinnor i detta avlånga land behöver en liten lelo att leka med ibland, men ni får nöja er med att läsa om vad det var som gjorde att jag skaffade en. Eller rättare sagt, till varför jag fick en av sambon.

Min vestibulit var väldigt svår och gjorde att jag inte kunde bli upphetsad utan att få ont. Tror inte att jag ens behöver nämna att det tar död på allt vad sexlust heter. Även om sjukdomen har blivit bättre och att jag den senaste tiden har kunnat vara kåt så har det varit svårt med smek för jag känner mig hämmad. Det har inte gått att släppa loss och när jag väl smeker mig själv blir det inte så skönt som det kan vara. Spänner mig och undrar när det kommer att göra ont, varför kommer jag aldrig, hur länge har jag hållt på nu?

Innan vestibuliten kunde det gå efter 10 minuter. Nu, om jag rundar av neråt, tar det iaf 30-40 minuter. Efter en timma ger jag upp. Jag är inte alltid ute efter orgasm utan mer att ha det skönt och få känna mig frisk, normal, you name it. Men som sagt, det är svårt när man inte kan slappna av ordentligt. Jag måste vara ensam hemma för att ens kunna vara tillräckligt avspänd för att göra ett försök.

Redan för ett år sedan började jag fundera på en sexleksak när (eller som jag tänkte då; om) vestibuliten blir bättre. Dildo uteslöt jag på en gång men en vibrator har alltid låtit lite lockande. Och sen är det så sjukt roligt att säga lila lelo lily, så en efter lite bedjande och tiggande fick jag en i födelsedagspresent.

Trodde aldrig att det skulle vara så skönt som det faktiskt var. Olika hastigheter, lätt att använda, snyggt förpackad. Det bästa av allt är ändå att jag behöver inte göra jobbet utan faktiskt bara ligga där och slappna av. Ska leka lite mer med den själv innan jag använder den tillsammans med killen. Sen får vi se vad som händer efter det.



Så ser den ut, min älskade lila lelo lily.


XOXO

På tal om det...

så ska jag börja blogga lite mer nu.

Jo men visst...

...går det bra att du, Josefin, baserar uppgifter om vestibulit från bloggen om du hittar något som är till hjälp för dig. Ledsen att det dröjt lite med svaret.

xoxo

Skrämmande sex

Efter att jag fick min lila lelo lily av pojkvännen när jag fyllde år har sexlusten börjat komma tillbaka med stora steg. Jag är ofta lite småkåt och pojkvännen får ofta offra sig på många långa hångelstunder. Det är jättemysigt och jag är glad över att lusten kommer tillbaka. Jag har lekt lite med min lila lelo lily och fått en såå sjukt skön orgasm. Så förutom att det är kul att säga lila lelo lily snabbt tio gånger så är det en bra liten leksak. Evigheter sedan jag hade en sån orgasm. Med evigheter menar nästan 1½-2 år sedan.

Det var de roliga nyheterna om sex, nu till de tråkiga.

Även om det är mysigt med hångel så blir inget mer. Nångång har jag gjort det skönt för honom men han får inte röra mig. Jag blir arg bara han nämner nåt om det, eller besviken för jag vet att det inte kommer att hända. Jag skulle kunna smeka mig själv i hans närhet men det blir av någon anledning aldrig så. Känner mig fortfarande lite "ringrostig" när jag smeker mig själv så därför var lelo till en enorm hjälp.

Min vestibulit verkar (ta i trä) på väg att bli bättre men de gamla vanorna sitter kvar. Som att slå bort hans händer, sucka åt hans förslag på smek och det tänkesättet jag hade då. Jag behöver nog mer tid på mig att få vara kåt och hitta tillbaka till mig själv. Kanske tänder jag på samma saker som innan, kanske vill jag nåt helt annat nu. Det sköna hårda sexet jag gilllade innan kommer knappast funka i början när vi har sex igen, när det väl händer.

Det är fortfarande väldigt skrämmande det där med sex.. mest därför jag behöver tid. Vågade ju inte ens bli upphetsad innan och nu blir jag det utan problem. Svårt att förklara hur det känns för den som inte gått igenom det här. Att kunna ha ett riktigt samlag känns fortfarande väldigt långt borta men jag hoppas att det kommer det också tillslut. Självförtroendet har fått sig en sån enorm käftsmäll pga av denna sjukdom vilket också gör att jag inte låter honom röra mig.

Tanken på att sexlusten gör iaf att de andra problemen inte är lika jobbiga

xoxo

RSS 2.0