Disturbia


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
No more gas in the rig
Can't even get it started
Nothing heard,
nothing said
Can't even speak about it
All my life on my head
Don't want to think about it
Feels like I'm going insane

^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
It's a thief in the night
To come and grab you
It can creep up inside you
And consume you
A disease of the mind
It can control you
It's too close for comfort
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Release me from this curse I'm in
Trying to maintain
But I'm struggling
If you can go go go
I think I'm going

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^





xoxo


Lelo Lily

Chansen att jag får denna av pojkvännen i present är rätt stor:



man får ta ett steg i taget..

xoxo

Vart tog jag vägen?

Jag har letat i varje vrå i lägenheten, under ett par stenar och i läskiga källarutrymmen. Den glada tjejen som skrattade åt allt är borta. Kanske ska sätta lappar på lyktstolpar så om någon hittar mig kan dom ringa. Efterlyst har nog sommarlov nu men är jag inte tillbaka innan det börjar för jag be dom ta upp avsaknaden av min personlighet i programmet.

Känner mig mest som ett tomt skal nu förtiden. Jag fyller år på söndag men ser inte fram emot det. Planerna som jag och killen har för veckan känns som att det kvittar om det blir av eller inte. Jag tjatade om detta i början av våren och sommaren. Fast så är det med allt just nu. Jag har inte lust att göra nånting. Jag som brukade läsa, baka, skratta, få andra att skratta och vara trevlig är någon, eller något, helt annan. Någon som inte är glad, men inte heller är deppig.. utan bara.. är...

Allt känns jobbigt och komplicerat. Att diska känns helt värdelöst  och att sitta vid datorn eller titta på tv suger. Vill inte vara bland andra människor, men samtidigt vill jag inte vara ensam heller. All min energi går åt på jobbet när jag är trevlig mot kunderna men nästa vecka är sista för mig och hur ska det då gå? Lär ju knappast må bättre när jag blir arbetslös. Det värsta är att jag lär bli det ett bra tag när jag inte ens orkar söka nytt jobb.


Är det en deprission på väg?

xoxo

Trouble in paradise

Senaste tiden har det inte funnits tid och ork till att blogga. Värmen och jobbet tar på mina krafter. Helt det  slut när jag kommer hem.

Har fortfarande inte ringt och bokat tid till läkaren. Måste verkligen göra det snart. Just nu lutar det starkt åt akupunktur som behandling mot vestibuliten. Sen skulle jag behöva träffa herr musdoktor för ett annat problem som har kommit.  Förhoppningsvis är det inge allvarligt för det klarar inte mitt psyke.

Det här är allt jag orkar skriva just nu.

xoxo

RSS 2.0