Dags för botox?

Nu har jag och älsklingen bestämt oss för att ta tag i saker och ting. Ska boka tid hos för att prata med en läkare om botox. Någon måste ju veta nånting. Bryr mig inte om jag måste åka till Göteborg för att få lite botox insprutat i kroppen. Att det kostar drygt 3500 spänn spelar inte heller någon roll men skulle vara roligare för plånboken om det var billigare.

Får se om vi bestämmer oss för botox, operation eller akupunktur. Måste först hitta en duktig läkare som vet vad han/hon pratar om och kan ge siffror för hur många som blir friska, kostnad osv. Ska ringa runt lite till olika ställen i staden och grannstäderna. Hoppas sökandet inte tar allt för lång tid och att vårdkön inte är lika lång som en evighet.

Anledningen till att vi börjat prata med och mer om att prova någon av de nämnda metoderna är pga flera anledningar. Dels de uppenbara som att jag är trött på vestibulit, sjukdomen tar död på mitt självförtroende och mitt humör andras på 30 sekunder beroende på hur ont jag har. Från skrattandes till gråtandes, förbannad, uppgiven, nedstämd. Jag känner mig begränsad som inte ens kan göra en enkel sak som att cyklan att utan att få ont. Har andra problem med kroppen som gör att självförtroendet tar mer stryk och att jag blir ännu mer begränsad.

xoxo

Är med i Cosmo!

Eller inte än, numret kommer inte ut förrän i mitten av september/oktober skrev Camilla. Hon var väldigt trevlig att prata med och lyckades få ihop mitt svammel till bra citat i artikeln. Vettiga svar från läkare, en till tjej från forumet och bra tips om hur man förebygger och hur man gör om man fått vestibulit.

Girls, läs artikeln!
Den handlar om vestibulit, något som ni verkligen inte vill ha.



xoxo

Prata med tidningen imorrn

Jag vill så gärna berätta min historia om det är så att den hjälper andra. Vill verkligen inte att andra ska behövas drabbas av vestibulit. Imorgon ringer tidningen för en intervju. Blir nog bara en liten där jag berättar om hur det började för mig och så vidare. Det är nog inte ens säkert att jag kommer vara med sen i höst när artikeln trycks och alla i Sverige kan läsa den. Det spelar ingen roll, jag har iaf tagit chansen att hjälpa till och dra mitt strå till stacken.

Jag är redigt nervös. Aldrig varit en bra talare som kan få andra att förstå hur jag känner så får verkligen hoppas jag lyckas imorrn iaf. Ska försöka skriva lite punkter med datum och annan fakta så jag är säker på att säga rätt i telefonen.

Samtidigt blir det lite terapi för mig då jag bara berättat om min sjukdom för 3 personer innan, men aldrig riktigt pratat om det. Blir svårt men det ska gå. Jag kommer ju fortfarande ihåg hur det va när vi försökte ha sex och det brände, hur jag låste mig, hur felbehandliad jag blev av "experten" och när jag blev deprimerad. Minnen jag försöker tränga undan men inte lyckats med. Bättre att ta itu med det istället, är ju lite därför jag började med den här bloggen.

Ska kolla lite tv och försöka slappna av. Måste hitta en bra sittställning också för vestibuliten har svidit i typ 2 timmar nu, gör mer ont när jag sitter. Folk måste ju tro jag har svårt att sitta still när jag byter ställning hela tiden. Önskar det fanns en "standard" som inte gör ont när man har v, men man får prova sig fram varje gång.

xoxo


Wonderful pain

OBS!
Ironisk rubrik.


Den heta sommarvärmen har kommit tillbaka, precis som min värk. De senaste tre dagarna har det gjort ont,ont och ont. Värken varar i 2 timmar, försvinna i fem minuter, göra ont i 20 minuter, försvinna i 2 timmar, komma tillbaka osv.... Så har mina dagar sett ut. Hjälper en stund med xylo... salvan som bedövar men gör lika ont igen när den börjar släppa.

Jag måste lära mig att tycka bättre om kjolar och klänningar. Får lite problem när det är så varmt och inte kan ha mysbyxor eller jeans på mig. Har shorts men påminner mer om fotbollsshorts än såna snygga som man kan ha på stan. Sedan beroende på hur vestibuliten är den dagen får jag ta jeansen efter det. Bra dag, lite tajtare jeans, dålig dag, lösare jeans, hemsk dag.. hemma med mysbyxor.


xoxo

RSS 2.0