News please!


Hittade den här länken idag:
http://www.geocities.com/angua_nemi/vestibulit.html

Det står om vad vestibulit är för nåt, behandlingar och andra tips. Känns som att oavsett hur mycket jag letar så hittar jag alltid samma saker om vestibuliten. Kom med något nytt nångång! Salvor, stavar och annat skit har jag redan läst om. Kan ingen skriva fakta om hur man som drabbad mår? Är det så konstigt att andra inte förstår en när det nästan bara finns såna här artiklar. Näe, lite mer psykologiska biverkningar tack.

Hittade även den här texten:

http://sexnyheter.blogspot.com/2006/12/fakta-vestibulit.html

Den känns inte direkt  uppmuntrande...

"Ta kontakt med din barnmorska eller ungdomsmottagning. Tyvärr är kunskapen om vestibulit inte tillräckligt utbredd ännu. Många kvinnor vittnar om år av försök att få hjälp innan de har lyckats få tag i en läkare med kunskap om vestibulit. Det finns ett antal vulvakliniker i Sverige med specialister. Ring din barnmorska eller mottagning och fråga om någon som har kunskap och erfarenhet av vestibulit. Du kan behöva ringa ett antal innan du hittar en kunnig"

Den är väl lite mer ärlig än andra texter där det låtar som om man bara smörjer lite så blir det bra, som om man vore nån bil. Fast samma problem här; samma gamla tips och metoder.


kan ingen uppfinna ett piller som tar bort smärtan istället, som vid huvudvärk?


 

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0